Beltegoed met pinda’s

Op de pot pindakaas staat: Dit product kan sporen van pinda’s bevatten.
Het leven is toch mooi. Dat er in pindakaas nog pinda’s zitten. Er is al zoveel onzeker in dit leven maar deze hebben we toch maar mooi binnen.
Heel anders dan met mijn beltegoed op de mobiel. Want ik krijg een brief van Telfort waarin staat dan mijn beltegoed onbeperkt houdbaar is mits ik minimaal 1 keer per half jaar mijn beltegoed opwaardeer.
Doe ik dat niet dan wordt mijn tegoed na een half jaar voor maximaal 90 dagen vastgezet. Dan kan ik niks meer behalve opwaarderen. Doe ik dat dan wordt mijn gehele beltegoed met zes maanden verlengd.
Snappen doe ik er niks van maar ook daar heeft Telfort een oplossing voor. Gewoon geen gebruik meer maken van mijn prepaid en ik ben overal vanaf. Nu heb ik nog 20 eurootjes beltegoed en daar kan ik tot het jaar 2187 mee doen. Gaat mooi niet door!
Opwaarderen zul je anders bevriezen ze de boel. Dat noemen ze dus onbeperkt houdbaar.
Het is toch nondeju mijn eigen geld! Wat zullen we nou toch beleven.
Stel dat ze dit overal gaan invoeren. Een tijdje geen brief op de post gedaan? Dan zijn de postzegels die u nog in huis hebt niet meer geldig. Pas als u weer nieuwe postzegels koopt kunt u de oude weer gebruiken.
En zo kan ik er nog wel een paar bedenken.
Maar gelukkig zitten er nog wel sporen van pinda’s in de pindakaas.

8 gedachten over “Beltegoed met pinda’s

 1. CiNNeR

  Ja, veel is relatief tegenwoordig. Gratis als je een betaald nummer belt, iets anders koopt of zoveel aan boodschappen doet en lang houdbaar beltegoed als je maar vaak beltegoed nodig hebt. *Gaat een pot pindakaas halen*

 2. nanos

  Bij KPN moet je eenmaal per half jaar gebruik maken van je tegoed, éénmaal bellen en de boel blijft geldig. Dat klinkt een stuk aardiger.
  Zoals het hierboven staat, lijkt het meer op diefstal. Het is je eigen geld en geld blijft volgens mij geld.

 3. fialas

  neem Simyo, helemaal vrij. Maar ik heb toch opgewaardeerd. En pinda’s is een gevaarlijk product, er staat ergens in Nederland een pindafabriek te fikken en dat blijft dagenlang smeulen.

 4. marcella

  al een half jaar niet bij de dokter geweest, ben ik dan nog wel verzekerd tegen ziektekosten?
  en aan de andere kant: het is ook nooit goed bij jou. Stel dat er op het potje stond: dit produkt bevat geen sporen van pinda’s 😉

 5. Cornette

  @Marcella.
  LOL. Zo had ik het nog niet bekeken. Goed dat er 64% pinda’s in zitten. Nu nog uitvogelen wat de rest is.

 6. hanneke

  ik zou op zijn minst proberen een andere provider te vinden die niet van dit soort flauwekul debiteert!!!! Misschien dat je er een kunt vinden met sporen van klantvriendelijkheid!

Reacties zijn gesloten.