Glitterboy

Tis wat. Doe je niks anders dan een paar 10-jarige meisjes Engelse les geven en dan smijten ze je voor drie jaar de gevangenis in. En niet zo maar een gevangenis. Neeeeeee, een Vietnamese gevangenis. En dat zal heus geen lolletje zijn. Met 30 man in een cel en allemaal je tanden poetsen boven de emmer die in de hoek staat. En mag je drie keer raden wat er nog meer op die emmer gedaan wordt. Iedere kakkerlak die je doodmept wordt opgehaald door al zijn neefjes en nichtjes en spinnen zijn er ietsje pietsje groter dan hier. Wel lekker om te roosteren boven een houtskoolvuurtje in de hoek. Moet ook wel want anders kom je niet aan je eiwitten. Gelukkig spreek je dan wel de taal want anders had je nooit die meisjes Engelse les kunnen geven nietwaar? En dat je toevallig al eens eerder voor de rechter hebt gestaan vanwege het betasten en bepotelen van kleine kindjes is gewoon toeval. En dat je computer er een uur over deed om op te starten vanwege de enorme hoeveelheid kleine blote kinderplaatjes en filmpjes op de harde schijf is helemaal bijzaak. En dat dat foto’s betrof waar de meest verschrikkelijke dingen werden uitgehaald met kinderen van een jaar of twee? Ach, de vraag is maar of die kinderen zich dat later nog wel zullen herinneren. Bovendien ging die computer kapot en moest hij naar de reparateur en die had toch niet die plaatjes hoeven ontdekken? Hij had ook gewoon niet kunnen kijken. Je blijft gewoon roepen dat het allemaal samenzweringen zijn en dat je onschuldig de gevangenis ingesmeten wordt.
Ik ben dol op dat soort samenzweringen en drie jaar is niet lang genoeg.
Tip voor Gary: soep koken van die kakkerlakken. Heel voedzaam !

This entry was posted in De rest. Bookmark the permalink.

24 Responses to Glitterboy

 1. Ary says:

  Die link in je stukje durf ik al niet aan te klikken. Voor je ’t weet wordt je doorgelinkt naar z’n website;-) Erg enge man trouwens.

 2. Cornette says:

  @ Ary. Klik gerust. Voor geen prijs zou ik mijn bezoekers doorlinken naar zo’n enge website. Wel kom je op een stukje over Glitterboy en zijn fotoverzameling.

 3. GdeB says:

  Gelukkig worden dat soort ‘offenders’ met open armen ontvangen in gevangenissen. 😉

 4. Renesmurf says:

  Ik ben heel blij dat ik niet pedosexueel ben, want dan heb je geen leven.
  Of je moet je altijd en eeuwig inhouden.
  Wat moet dat moet, maar sneu is het wel.

 5. Harry says:

  Ik denk dat GdeB gelijk heeft en dat Gary Glitter in de Vietnamese cel behoorlijk wordt betast en befriemeld door die kleine Vietnamese mannetjes. Het zijn dan wel geen meisjes, maar toch nog klein van stuk. Krijgt ie toch nog zijn zin.

 6. JeeBee says:

  Ik hoop dat de ‘therapie’ die hij in de Vietnamese cel ongetwijfeld zal ondergaan, voldoende zal zijn om meneer Glibber voorgoed te genezen van zijn bizarre seksuele gedachtenkronkels. Maar of drie jaar daarvoor toereikend is…?

 7. nanos says:

  Wel erg hoor, als je zo onschuldig gepakt wordt!

 8. Radar says:

  Vies mannetje, die Glitter. Altijd al gevonden en niet ten onrechte.
  May he rot in prison.!!!!

 9. ton says:

  Als hij schuldig is (en daar lijkt het wel op) dan vind ik dat hij er met drie jaar nog genadig van afgekomen is.

 10. Mm.. says:

  Wat Ton zegt inderdaad. Hij mag van geluk spreken dat hij maar 3 jaar heeft gekregen. Aan de andere kant van de medaille hoorde ik een verhaal op Netwerk volgens mij waarbij de Nederlandse ambassade noodpaspoorten uitreikten aan Nederlandse mannen die hun paspoort wegens lopend onderzoek naar kindermisbruik was afgenomen en dus gewoon naar huis konden.

 11. blue says:

  ik weet altijd hele leuke dingen te bedenken om met dit soort goorlappen te doen…ze halen in het slechtste in me boven, echt waar!

 12. yvonnep says:

  Ja, opgeruimd staat netjes. Al moet er wel het een en ander veranderen: dit gebeurt in een wereld waar het een extra (enige?) bron van inkomsten is om je kind te laten betasten etc. door zulke engerds.

 13. Hannah says:

  Ik vond zijn muziek vroeger wel leuk; had wel wat met glamrock…..

  Maar voor de rest geen goed woord voor over.

 14. pascha says:

  ik ben net als bleu…ik word heel erg wanneer ik dit soort berichten lees…wat een gore lul

 15. Pollie says:

  Gary Glitter mag glitteren in de zaal. Hij geloofd echt zelf in zijn eigen onschuld. Hoe is het mogelijk? Dat is nog het ergste. Hij zal nooit veranderen, deze straf kan hem in ieder geval een lesje leren.

 16. Pixie says:

  Der in en der niet meer uit!

 17. Pasula says:

  Pfff, dat er nog steeds zulke trieste figuren bestaan….

 18. karin says:

  Ik walg van zulke vieze mannetjes.

 19. hanneke says:

  wat heb je het weer prachtig verwoord, die Gli(tt)(bb)er is echt een heel zielige man, die helemaal onterecht van vreemde praktijken beschuldigd wordt. Laten we maar snel een actiecommitte oprichten, maar dan wel één die er voor zorgt dat hij nog veel langer in die gevangenis zit. Ik las dat hij waarschijnlijk maar een derde deel van zijn straf hoeft uit te zitten, dan is hij eind dit jaar alweer vrij, aangezien de straf telt vanaf november vorig jaar!!!!

 20. Erik says:

  Gevangenissen hebben hun eigen rechtspraak voor dit soort mensen.

 21. zeppo says:

  drie jaar?!
  en niet eens handen afhakken?

 22. Indigo says:

  Heel enge man!!!
  Drie jaar is veel te kort, maar het zal gelukkig een eeuwigheid lijken!!!

 23. klaproos says:

  why am i not surprised :-((((((((((

  gadverdamme máár drie jaar…
  breng ‘m daarna even bij mij :-)))))

  ik ben niet agressief maar zou hem graag met een honkbalknuppel bewerken die ziek geest….
  en wij als kinderen maar naar hem kijken vroeger:-((( en densen op zijn muziek, en zijn dansjes nadoen “GADVERDAMME” nou ben ik pás écht kwaad :-)))))))))))))))))

  Cornette…… hellup

  Liefs
  klapper XXX

 24. Marijke says:

  Vreselijk die glitterende Gary… 🙁