Back in town !!

Rijk ben ik. Rijk met jullie allemaal. De berichtjes op de weblog, de mailtjes, de e-cards en de kaarten per post. Veel, heel veel dank voor al die lieve aandacht. Het heeft me zeer goed gedaan. De hele zwik kwam met Verwenman mee of werd me door de telefoon voorgelezen.
En ja, Cornette is back in town en beter in vorm dan ooit. Het ziekenhuis was niet leuk maar Cornette zou Cornette niet zijn als er niet heel veel hilarische momenten waren geweest. Wat een wereld zo’n hospitaal. Na vier dagen produceer ik met gemak een dunne paperback over het hele gebeuren. Ik zal me beperken tot zo af en toe een logje maar nu nog niet want volgens de dokter moet ik niet zo hard van stapel lopen en me een beetje rustig houden (zei hij ietwat gepikeerd). Op mijn suggestie om dan maar thuishulp in te schakelen ging hij helaas niet in. Zijn opmerking werd ingegeven door de gesprekken met de verpleegsters die zowat twee dagen liepen te zoeken naar Cornette. Tijdens het rustuur en vooral als er een injectienaald in de buurt kwam was ik verdwenen. Gewoon de infuuszooi en de drain aan zo’n looprek hangen en de hort op. Kortom, ik verscheen vrijwel uitsluitend als het eten werd rondgedeeld en verdomd, dan kreeg ik alsnog al die prikken. Toen ik op de derde dag op het punt was aangekomen dat ik zelf mijn infuusvloeistof wilde verwisselen werden ze het volgens mij een beetje zat en verklikten de boel aan de dokter. Toen ik bij het afscheid nemen vragend de woorden “sportschool” en “zwemmen” liet vallen kreeg ik nog net geen draai om mijn oren. Oh gottogot, nou is dit op de dag van mijn thuiskomst toch al gelijk weer een logje geworden. Geeft niks. De dokter leest niet mee. Nogmaals een dikke, dikke pakkerd voor jullie allemaal.

This entry was posted in De rest. Bookmark the permalink.

27 Responses to Back in town !!

 1. Hannah says:

  FIjn dat je zo snel weer opgeknapt bent!
  En gewoon eigenwijs zijn in zo’n ziekenhuis: prima!

  Anders word je geleefd i.p.v. dat je zelf leeft!

  Even off topic:
  zoals je ziet ben ik weer on line.

 2. Indigo says:

  O wat heerlijk, ik zie het helemaal voor me; een str*nteigenwijze Cornette!
  In mijn ‘pleegtijd’ vond ik dat de beste patienten.
  Maar ja, home is where your heart is, en dat is toch bij Verwenman (en een klein beetje bij ons)
  Hoe dan ook, voor iedereen is het heerlijk dat je weer thuis bent!

  liefs Indi

 3. meizoen says:

  haha, daar is ze gelukkig weer!
  hoe voel je je?
  nog pijn?
  en wat nou met het eten? veel laten staan?
  welkom thuiszoen

 4. Radar says:

  Good to have u back, Cornette. Dat verslag van je belevenissen komt wel [iets om naar uit te kijken]. Eerst maar zorgen dat je weer op 100% komt. Fijn en rustig en verwenvol weekend.

 5. GdeB says:

  Blij dat je er weer bent ! (eigenlijk ben je nooit weggeweest, trouwens – ik had nog wat logjes van je in te halen)

 6. zeppo says:

  heee, laat je je eens een beetje verwennen!
  dicteren he, die logjes!

 7. Renesmurf says:

  Lekker rustig bijkomen achter je pc zal vast wel mogen, je moet toch iets!
  Welkom terug. (dicteren is wel een goed idee)

 8. nel says:

  Ben ook blij dat je er weer bent.
  Kan ik weer fijn je gezellige logjes lezen.
  Maar doe wel rustig aan.
  Groetjes Nel

 9. rob says:

  Mooi om je weer zo in goeie orde terug te hebben. Dat is toch een felicitatie waard? Doe het nog even rustig aan, neem dan een aanloop en laat ons dan weer smullen van je rijstebrijberg aan logjes.

 10. Lucide says:

  Lekker opgelucht dat het gebeurd is?!

  Fijn dat je er weer bent!!

 11. Jeanine says:

  Ha! Daar is ze weer.

 12. Meisje says:

  Blij dat je er weer bent! (PS Elk ziekenhuis hoort wat mij betreft leeg te zijn, maar je hebt de boel daar vast opgevrolijkt… nu wij weer, joehoe!)

 13. yvonnep says:

  Je hebt exact het juiste, precies goede en correcte ziekenhuisgedrag vertoond!!! Driewerf hoera voor jou en dat je weer terug bent. Maarre, nu ben je thuis en nu zou ik als ik jou was, toch een beetje rustiger aan doen, meissie! Er is best wel wat met je lichaam gebeurd. πŸ™‚

 14. Bkue says:

  yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa je bent er weerrrrr!!!!!!!!!!!!!

 15. emile says:

  Ik heb vanwege onze vakantie nog niet alles gelezen maar begrijp wel dat je terug bent uit het ziekenhuis, pas je een beetje op en rustigjes aan he.

 16. Marleen says:

  Fijn dat je weer in town bent πŸ™‚
  Laat je maar lekker verwennen door verwenman, hij heeft ons ook al verwend door ons op de hoogte te houden van je operatie.
  Sterkte met het herstel, doe toch maar rustig aan!

 17. pascha says:

  Hey Cornette…goed om je weer terug te hebben hierzo… temper je je tempo…

 18. cissie says:

  kus cornette, fijn dat je er weer bent! liefs en een kissie!

 19. Corrie says:

  Welkom thuis Cornette ! Nu maar lekker weer aansterken.

 20. marian says:

  Blij blij dat je weer thuis bent.
  Nu snel weer helemaal opknappen πŸ™‚

 21. Bkue says:

  yihaaaaaaaaaaaaaaaaa Cornette rulezzzz

 22. nanos says:

  Volgens mij missen ze je nu heel erg in dat ziekenhuis.
  Gelukkig ben je weer hier.
  Welkom terug en snel helemaal beter worden!!

 23. Toussaint says:

  Cornette:Fijn voor je dat je zo goed opknapt,maar we betalen ziekenfondspremie voor alle prikken die je kon krijgen, dus wel effe teruggaan om de gemiste prikken op te halen, we willen waar voor ons geld. πŸ™‚ πŸ™‚

 24. Pasula says:

  Hahaha lekker eigenwijs! Maar goed, het: “Rustig aan maar” zal ik bij jou overslaan, heeft toch geen zin. πŸ˜‰

 25. Therese says:

  heb niet alle commentaren gelezen, maar ik wens je wel heel veel goede dingen en toch ( opgestoken vingertje) een beetje rustig aandoen.

 26. Rian says:

  Welkom thuis ! Luister naar je lijf. Als dat zegt dat het kan, dan kan het.

 27. genevieve says:

  haha, je bent me er ook eentje… wat leuk om te lezen zeg… en blij dat je er vanaf bent !!!
  Nog goed herstellen hé (want een mens zou nog denken dat het meteen ok is bij jou)(grinnik)