Zeg PdeB ….

Tommy

Zeg PdeB.
Je hebt nog precies vier dagen om een logje te schrijven. Daarna ligt het hier een weekje plat. Nou ja, drie dagen nog want vandaag zit je natuurlijk weer lui te wezen en je leest dit morgen pas. De Man en ik gaan een weekje naar zee. Gelukkig zijn de weersvoorspellingen minder gunstig want die zon hoeft voor ons niet als we 100 meter van het strand zitten. Nog bedankt trouwens voor die “roulettetip”. Zoals je weet (want je was erbij) werkt het door jou uitgedachte systeem als een trein. Ging ik toch mooi met 38,50 winst naar huis. Jammer dat ik alleen voor de lol op 0,50 cent automaten speel want anders konden we die week aan zee verlengen tot een leven aan zee. Maar dat zit nu eenmaal niet in onze aard.
Jij gaat vast ook een leuke week tegemoet met logeerpoes. Wees blij dat Tommy gewoon thuisblijft. Ik mag toch hopen dat jou logé iets meer fatsoen onder de vacht heeft dan onze Tommy. Zoals je op onderstaand filmpje kunt zien is hij dol op knijpers en plukt ze zelf van het wasrek. Gaat dat niet snel genoeg dan duikt hij in de knijperzak.
We overwegen om hem in het vervolg Mark te gaan noemen want een watje is het en een watje blijft het. Veel verder dan met mama samen de was ophangen komt hij niet. Laat zich regelmatig op de kop timmeren door Rita LoesDePoes en is altijd even vrolijk. Behalve vanmorgen. Vanmorgen was hij het even helemaal zat. Hij kwam aanrennen en sprong LoesDePoes boven op de kop. Dat maakte wel even een verpletterende indruk. Ze was er helemaal stil van. Maar niet voor lang. Toen hij ietsje later dacht de zaak onder controle te hebben en nu eindelijk de baas te zijn kreeg hij een paar fikse deuken voor de kop en was de rangorde weer helemaal duidelijk.
Daarna houden ze weer gewoon van elkaar. Althans, als wij kijken. Hoe het in werkelijkheid is weten we natuurlijk niet.
Schrijf jij nog wat voor het einde van de week? Niet over huisdieren ofzo hoor. Dat kan echt niet in weblogland. Daar schrijven stoere en intelligente webloggers niet over.
En die “roulettetip” ga ik voor altijd onthouden. Trouwens ook een fantastisch motto voor het dagelijks leven.
Je moet niet je winst proberen te vergroten maar je verlies proberen te verkleinen.
Snel kijken of dat op een Truttig Tegeltje past.

Hartelijke groeten van
CoCu en De Man

8 gedachten over “Zeg PdeB ….

 1. Jan Hamelink

  Veel plezier daar op het strand. Zo te zien vermaakt junior zich wel als jullie de hort op zijn. Zou me niet ongerust maken..

 2. fialas

  voor een beginneling niet gek, die toeren op het droogrekje, maar wij hadden ooit een kat in de Amsterdamse Pijp, die liep op tweehoog over de waslijnen aan de waranda.
  Hij viel wel eens naar beneden, dan kwam hij in een struik terecht, tot ergernis van de buurman, en dan gingen we hem weer halen en betuigden onze spijt..

 3. klaproos

  whahahaha ik heb genoten van deze lieve schat, wat een komisch diertje,
  lieve cornette, maak er een heerlijke vakantie van geniet, en kom heelhuids weer thuis..

  wij passen op je log :-))

  liefs
  klaproos

 4. zeppo

  ja
  ik wil je wel fijne dagen wensen, maar geloof dat ik een beetje te laat ben
  hoop dat het fijn wás dan…

Reacties zijn gesloten.