Plannen

De computerkamer wordt slaapkamer en de slaapkamer wordt computerkamer. Een deel van de zooi in de computerkamer gaat naar de boekenkamer. Een ander deel van de zooi gooien we in de verkoop. Niet dat dat veel moeite kost want een advertentie is niet eens nodig. En waar we wel voor adverteren loopt geheel uit de hand. Cornette doet deze dagen weinig anders dan boeken inpakken en naar het postkantoor brengen. Laat de erfgenamen de pest maar krijgen. Weg ermee ! Een klein deel van de woonkamer gaat naar de nieuwe computerkamer. De ruimte die vrijkomt zal ingenomen worden door een langgekoesterde droom. Een aquarium. Om dit alles te kunnen realiseren zullen we de bedden een nachtje ofzo op de gang (zo groot als een kamer) zetten en daar slapen. En de schuur moet ook nog leeg en de inhoud naar de vuilstort. Alle lang geleden overleden computers, printers en toetsenborden worden nu eindelijk ook definitief afgevoerd. Hetzelfde geldt voor kleding die meer dan twee jaar niet gedragen is. Weg, weg, weg. Ruimte, ruimte ruimte ! Op het terras zal het e.e.a. veranderen maar dat moeten we nog met de vakantievierende buren overleggen. Dozen met onbestemde zooi die sinds het overlijden van moeder in hoeken staan gaan foetsie. De Lundia moet een klein stukje groter om de zich als muizen voortplantende DVD’s, die zich overal opstapelen, een plekje te geven. Websites moeten bijgewerkt en weblogs geschreven. Een gehackte site moet weer in de lucht geholpen en een Forum geupdate. Om over backups maar helemaal niet te spreken.
Wat een drukte en wat een werk. Daarom is het zo stil bij Cornette. Niet omdat we daar al mee bezig zijn maar plannen maken terwijl je op je terras zit met een glaasje wijn in de hand kost ook veel tijd.
Ech wel.

This entry was posted in Thuis. Bookmark the permalink.

21 Responses to Plannen

 1. Rose says:

  Dan kan ik niet anders dan je héél veel succes wensen met alle drukte 🙂 Er komt een tijd… dan is het weer rustig. Echt.
  PS: Leuke boeken?

 2. Cornette says:

  @ Rose. De Bookshop staat bij de links van de websites. Dus kijk zelf maar. 😉

 3. nanos says:

  Het gaat dus nog heel lang stil blijven bij Cornette…
  Jammer.

 4. She says:

  Geniet maar lekker van de het plannen maken, straks ga je al die plannen uitvoeren, dat wordt dan hard werken! Klinkt wel leuk zo’n interne verhuizing.

  Ik ga nu even bij je boekenlijst kijken!

 5. GdeB says:

  Cornette en een aquarium. Daar moet ik even over nadenken 😉

 6. Cornette says:

  @GdeB. Jaaaa, met van die mooie subtropische visjes. 😉

 7. Radar says:

  Wanneer komen de foto”s?

 8. Marijke says:

  Brainstormsessies met een glaasje rosé komen mij niet onbekend voor…

 9. Indigo says:

  Blijf maar lekker plannen en vergeet vooral niet te genieten van de voorpret!
  Proost!!!

 10. Elsje says:

  Ken je dat liedje van Gerard van Maasakkers:
  Morgen ga ik beginnen, niet vandaag, ik heb mijn dag niet vandaag.
  Morgen ga ik beginnen. Met hoe of wat is nog de vraag, maar nog niet vandaag…
  Dus: mocht je nog niet willen beginnen met het ten uitvoer brengen van je plannen: zet dit liedje op en je hebt weer een dag respijt…
  Elsje

 11. Harry says:

  Vooral veel sterkte dan in die hitte met je herinrichting.

 12. meizoen says:

  nah muts..santjes!!

 13. klaproos says:

  :-)))))))))))))))))))))))))))))
  ik begrijp het volkomen :-)))))))))))))))))))))))))))

  neem nog wat tijd en een borrel

 14. Pasula says:

  En het terrasje is gewoon belangrijker dan de rest. Mee eens!

 15. Michiel says:

  Het uitbreiden van Lundiakasten is nooit een straf! 🙂

 16. zeppo says:

  heel erg hard werken dat plannen maken inderdaad!

 17. Dré says:

  Plannen maken betekent ook vaak dat je best zin hebt om aan iets nieuws te beginnen. Dus mag je jezelf ook best een moment gunnen om van de voorpret te genieten. 🙂

 18. annabee says:

  Plannen maken is misschien wel leuker dan plannen uitvoeren. Veel plezier! 😀

 19. Zeg hé, was ik niet één van die erfgenamen??!! 😉

 20. Cornette says:

  @ChasingDreams. Alleen als we de jackpot winnen ! Dan ben je er zeker eentje van. Meid, dan gaan we heerlijk rentenieren.

 21. plutone says:

  Een paar weken vakantie brengt bij mij het gevoel dat er veel is dat ik doe omdat dat nu eenmaal zo is, zonder er werkelijk nog voor te kiezen. Ik weet nog niet wat ik weg zal doen, maar ik geloof dat ik kritisch moet gaan kijken naar alles wat veel tijd kost. Webloggen dan maar? 😉 Nee, ik weet het nog niet. Soms is ook gewoon verandering nodig, zoals ik een paar jaar geleden mijn activiteiten als speler in een band verving door in een koor te gaan zingen. Ik zie alweer de switch terug op me af komen maar weet nog niet wanneer.