Okéééé-TV

Wat een geluk dat de televisie veel winterprogramma’s alsnog op de buis plettert. Want wat je in de winter mist (en wij missen veel) kun je alsnog zien. Zo vielen wij gisteravond in het programma “Niet eten maar daten” ofzoiets. Een vrouw kookt niet zelf voor 5 mannen en steeds moet er eentje naar de snackbar. De vrouw in kwestie zei om de twee woorden “Okéééééé!!” en dat beviel de mannen blijkbaar wel. Aan het einde is er nog eentje over en die mag kiezen tussen een geldbedrag houden of sex tegen betaling van dat geldbedrag. Zo ongeveer ging het.
Een heerlijkheid zo’n programma! Je doet meer mensenkennis op dan tijdens een studie psychologie. Uiteraard koos de Okéééé-vrouw de foutste man. Wij hadden haar indringend gewaarschuwd doch blijkbaar komt dat niet over als je voor de buis zit. Je zou van de techniek van vandaag toch iets anders verwachten. We konden niet eens Neeeeeeeeee Sms-sen naar een duur nummer. Grote fout.
De winter belooft dikke pret te worden want we krijgen ook iets met de titel “Miljonairtje trouwen” of iets dergelijks en in de jury zit de jongste zus van Marco Borsato. Althans, zo ziet ze er uit. In het voorstukje zie je haar snikkend uitroepen: “Ik zeg doooooor!” Die tranen verbazen mij niks want ik denk dat ze net aan haar verborgen delen heeft zitten krabbelen en als ik dat doe met zulke nagels springen ook de tranen in mijn ogen. En niet van plezier.
Kortom, laat het nieuwe televisieseizoen maar beginnen. Straks even 5 kilo borrelnootjes halen (om mee te gooien) en met een gele stift de gids door om alle okéééé-TV programma’s aan te strepen.
Je moet er niet aan denken dat je er eentje mist.

9 gedachten over “Okéééé-TV

 1. ton

  Als ik dit lees, denk ik: “Je moet er niet aan denken dat je zoiets nog nooit hebt gezien!”.

 2. Ilona

  Heb de helft gezien (wie koos ze uiteindelijk). Beetje dommig typje ze dacht dat complementair zoiets was als graag complimentjes ontvangen ….

 3. klaproos

  wahhahaha YESSSSSS cornette is back :-))
  en hóe,
  “subliem ” geschreven in de eigen cornette way 🙂

  héérlijkm dit is vele malen beter dan okeej teveej:-)

  xxx
  klaproos

 4. Marloes

  Na het journaal vertrek ik steevast naar het kleine kamertje waar de pc staat, tenzij de publieke omroep nog iets leuks te melden heeft. De rest kan me gestolen worden

 5. Harry

  Ik moet een hoop missen, want ik ken al die programma’s niet. Zal toch eens beter opletten.

 6. fialas

  zonde van de tijd en de ergernis. Men richt de programmering van radio en tv steeds meer op de al of niet vermeende onbenulligheid van de gemiddelde Nederlander.doe als ik en probeer te ontdutchen. Ik ga liever op reis met die speelse heren van de BBC, en we hebben de Belgen ook nog.

Reacties zijn gesloten.