Mijn naam is genoemd

Laat ik er maar niet omheen draaien: Mijn naam is genoemd !!! De geruchten in de wandelgangen zijn niet meer te negeren. Maar ja, ik hoef er niet lang over na te denken. Ik doe het niet. Absoluut niet. Kijk, het is simpel. Een ministerspost of desnoods staatssecretaris (maar dat met moeite hoor) is natuurlijk geen probleem. Maar in de kamer? Lamenielache. Ik ga toch echt niet voor joker in die blauwe stoeltjes zitten. Beetje het volk gaan zitten vertegenwoordigen zeker. Laat het volk zichzelf vertegenwoordigen! Die jandoedels doppen hun eigen boontjes maar. Alsof de verkiezingen daar iets over te zeggen hebben. Bespottelijk gewoon. Het is allemaal zo rechtlijnig als wat. De kiezers kiezen en daar hebben we ons natuurlijk aan te houden. Nou ja, niet overdrijven, er valt nog heel wat te handjeklappen. Risico is wel dat je dan in die blauwe stoeltjes komt. Mooi niet. Ik ga me daar een beetje zitten vervelen tegen een rotsalaris terwijl het bedrijfsleven zoveel meer te bieden heeft. Als M. of S. kom je nog in de krant en heb je hier en daar wel wat te declareren maar het volk vertegenwoordigen? Lijkt me helemaal niks. Dus ze kunnen mijn naam noemen wat ze willen. Ik ben niet beschikbaar.

20 gedachten over “Mijn naam is genoemd

 1. plutone

  Volgens mij is er geen pluche meer in de kamer, dat is het hem! Of het leer is of plastic zou ik niet weten.

 2. Jan

  We kunnen natuurlijk een schaduwkabinet beginnen, met hardhouten banken en onbezoldigd…

 3. Ruwina

  Die blauwe stoeltjes zijn toch alleen voor machtswellustelingen en fungeren als opstap naar dat meer mogelijkheden biedende bedrijfsleven? Het siert je dat je daar niet wilt zitten.

 4. pascha

  aaaah… toe…. ze willen voor jou best wel één van de blauwe stoeltjes met rood, oranje, roze of geel bekleden!

 5. nrrdgrrl

  een paar weken geleden stonden de virtuele kranten vol van “de leegloop bij d66”, waar geloof ik drie mensen wat anders gaan doen. nu bij de vvd al wekenlang de een na de ander de plaat poetst heeft niemand daar iets over te melden! behalve jij dan.

 6. Harry

  Je moet ook niet onderaan beginnen, maar gelijk gaan voor minister president. Zo moeilijk kan dat niet zijn, want JPB doet dit ook al voor de derde keer. Gewoon proberen en er voor gaan. Mijn stem heb je.

Reacties zijn gesloten.