Mijn naam is genoemd

Laat ik er maar niet omheen draaien: Mijn naam is genoemd !!! De geruchten in de wandelgangen zijn niet meer te negeren. Maar ja, ik hoef er niet lang over na te denken. Ik doe het niet. Absoluut niet. Kijk, het is simpel. Een ministerspost of desnoods staatssecretaris (maar dat met moeite hoor) is natuurlijk geen probleem. Maar in de kamer? Lamenielache. Ik ga toch echt niet voor joker in die blauwe stoeltjes zitten. Beetje het volk gaan zitten vertegenwoordigen zeker. Laat het volk zichzelf vertegenwoordigen! Die jandoedels doppen hun eigen boontjes maar. Alsof de verkiezingen daar iets over te zeggen hebben. Bespottelijk gewoon. Het is allemaal zo rechtlijnig als wat. De kiezers kiezen en daar hebben we ons natuurlijk aan te houden. Nou ja, niet overdrijven, er valt nog heel wat te handjeklappen. Risico is wel dat je dan in die blauwe stoeltjes komt. Mooi niet. Ik ga me daar een beetje zitten vervelen tegen een rotsalaris terwijl het bedrijfsleven zoveel meer te bieden heeft. Als M. of S. kom je nog in de krant en heb je hier en daar wel wat te declareren maar het volk vertegenwoordigen? Lijkt me helemaal niks. Dus ze kunnen mijn naam noemen wat ze willen. Ik ben niet beschikbaar.

This entry was posted in De rest. Bookmark the permalink.

20 Responses to Mijn naam is genoemd

 1. Radar says:

  Nu weet ik helemaal niet meer op wie ik moet gaan stemmen:)

 2. ton says:

  Ach, alstublieft???

 3. Marijke says:

  Denk er nog eens over na?

 4. GdeB says:

  jammer. het pluche had je goed gezeten… 😉

 5. rob says:

  Je komt er niet meer omheen: mijn stem heb je en ik duw je in het blauwe pluche.

 6. Indigo says:

  Pasula en mezelf meegeteld, heb je nu al zes stemmen.
  Dat zijn er vijf meer dan de pedo-partij.

 7. Pixie says:

  Weinig orgineel maarruh…. 8!

 8. plutone says:

  Volgens mij is er geen pluche meer in de kamer, dat is het hem! Of het leer is of plastic zou ik niet weten.

 9. Jan says:

  We kunnen natuurlijk een schaduwkabinet beginnen, met hardhouten banken en onbezoldigd…

 10. *hanneke* says:

  En nu stopt onze tweede kamer voorzitter ook nog eens ermee….

 11. Ruwina says:

  Die blauwe stoeltjes zijn toch alleen voor machtswellustelingen en fungeren als opstap naar dat meer mogelijkheden biedende bedrijfsleven? Het siert je dat je daar niet wilt zitten.

 12. Pascal says:

  Schuif mij naar voren, ik wil wel 🙂

 13. pascha says:

  aaaah… toe…. ze willen voor jou best wel één van de blauwe stoeltjes met rood, oranje, roze of geel bekleden!

 14. annabee says:

  Zal ik de voor jou alvast gereserveerde plaats dan maar overnemen? 😉

 15. nrrdgrrl says:

  een paar weken geleden stonden de virtuele kranten vol van “de leegloop bij d66”, waar geloof ik drie mensen wat anders gaan doen. nu bij de vvd al wekenlang de een na de ander de plaat poetst heeft niemand daar iets over te melden! behalve jij dan.

 16. Renesmurf says:

  Ik denk dat het met rode stoeltjes veel beter zou gaan in dit land!

 17. Harry says:

  Je moet ook niet onderaan beginnen, maar gelijk gaan voor minister president. Zo moeilijk kan dat niet zijn, want JPB doet dit ook al voor de derde keer. Gewoon proberen en er voor gaan. Mijn stem heb je.

 18. yvonnep says:

  euhm… wil je ook niet als ik je van het een of ander voorzitter maak?