Hypergrafie? Ikke nie.

Ik mankeer van alles in de bol maar van hypergrafie geen sprake. Net terug van vakantie (ja, het was geweldig) en nog altijd geen inspiratie. Mijn andere blogs krijg ik redelijk gevuld maar hier ontbreekt alle zin. Ach, zoals Pasula zegt: “Neem je rust, loggen is geen must”. En zo is het maar net. Om nou meerdere keren per dag mijn mening over van alles en nog wat op het net te flikkeren terwijl ik daar eigenlijk geen zin in heb is ook niet de bedoeling. Had vandaag niet eens zin om er een plaatje bij te zoeken. En wat moeten we toch veel! We moeten op Hyves en op Facebook. En nu ook op Twitter. Voordeel van Twitter is dat je lekker snel klaar bent. Maximaal 140 woorden en dat is erg weinig. Mijn mobiel gebruik ik er niet voor. Ik verbel nog geen 5 euro per jaar en wil dat graag zo houden. Gelukkig kun je ook Twitteren met je computer.
En een beetje vakantieganger pleurt ook al zijn foto’s op flickr of google om van youtube maar niet te spreken.
Afijn, de heerlijke geuren om mij heen zorgen weer voor de nodige afleiding. De Man staat courgette, aubergine, tomaat en paprika te grillen om daar straks een zalige ratatouille van te maken. Ik zie tijm, knoflook en laurierblad liggen en doe verder geen flikker behalve een logje schrijven en een wijntje drinken.
In de vakantie lazen wij de Opzij (zat in een tijdschriftenpakket) en daar zoeken ze voortdurend naar dit soort mannen. Ik begrijp dat niet. Je pikt zo’n type gewoon op in een bar en blijft er vervolgens de rest van je leven aan hangen. Simpel zat.
En ik het weekend doet hij de was. En hij ruimt ook de vaatwasser in en uit.
In het vliegtuig is hij mijn grote held die bij iedere hobbel even in mijn hand knijpt en zegt: “Niks aan de hand schatje.”
Je snapt dat ik hem angstvallig uit de buurt van Yolanthe hou. Dat begrijpen jullie zeker wel.

This entry was posted in Thuis and tagged . Bookmark the permalink.

10 Responses to Hypergrafie? Ikke nie.

 1. st@@rtje says:

  Hypergrafie, weer wat geleerd Nee geen last van. Oppassen met zo’n man Het zijn engelen….

 2. klaproos says:

  🙂
  ehhh ik ehh ik wil ook zo’n man cornette 🙂

 3. rob hamilton says:

  In plaats van hier een uitgebreide reactie te plaatsen, heb ik maar voor een eigen logje, http:/robhamilton.web-log.nl/robhamilton/2009/05/hypergraaf.html, gekozen. Dat zal geen probleem zijn, neem ik aan.

 4. Elmar says:

  Mijn man komt aardig in de buurt, maar net niet helemaal 😉
  groetjes,
  Elmar

 5. hanneke says:

  dat gevoel dat je geen last hebt van hypergrafie, dat ken ik. Ik ben ook een poosje stil geweest en kan zo ook weer in een lange stilte vervallen. Het eeuwige moeten is op dit moment ver van mijn bed!!
  En de man? Die zou ik achter slot en grendel gaan bewaren, zo zijn er niet zo heel veel……

 6. She says:

  Mijn vriendinnen hebben ook allemaal zo’n man die staat te koken als ik op bezoek kom, terwijl wij dan lekker aan de tafel kletsen. Maar op de een of andere manier blijf ik altijd vastzitten aan mannen die denken dat fastfood afhalen ook koken is en die nog nooit een kookboek hebben opengeslagen. Jammer, ik weet meteen wat voor doel ik me moet gaan stellen ;-)!

 7. zeppo says:

  140 tekens zijn het zelfs maar!

  ik heb ook zo’n man trouwens
  maar dat vinden mijn vriendinnen dan weer een saai betrouwbaar type
  die zoeken iemand die altijd vreemd gaat
  behalve als zij ‘m temmen
  (dus zoeken ze nog)

 8. Gnoe says:

  Het leven is goed, als ik dat zo hoor 🙂 Oók na de vakantie.

 9. CiNNeR says:

  verschrikkelijk dat ik dit ook nog publiekelijk ga zeggen maareuh, dacht dat Jan er vandoor was gegaan en niet Yolanthe? Maar goed, de man moet je zeker houden 🙂

 10. Indigo says:

  Gevonden in een bar, zeg je?
  Goede reden om eens wat vaker de kroeg in te gaan!