Het einde der tijden

Als je de geleerden van “Life After The Oil Crash” geloven dan gaan we met z’n allen naar de klote. Niks meer aan te doen. Zorgen voor voldoende drank in huis is mijn advies. Gelukkig is de redding nabij en dat is wel weer een goed gevoel.
Want op 14 oktober 2008 komt mijn droomman (Buzz Lightyear) naar de aarde. Als ik het goed begrijp gaat hij met zijn ruimtevaartuig boven de Amerikaanse staat Alabama hangen. Kleine moeite om daarna ook even bij mij langs te komen.
Het was me het weekje wel. En het is nog niet voorbij. Want stel je nou toch voor dat Sarah Palin echt aan de macht komt. Ook dan moet je voldoende drank in huis hebben. En ze zijn er echt gek genoeg voor. Na acht jaar Bush verbaas ik mij nergens meer over. Spannende tijden zijn het zeker en het nieuws gaat tenminste weer ergens over.
Misschien is het de hoogste tijd voor een Nieuwe Wereldleider.
Nee, doe dan toch maar een rondje in het ruimteschip van Buzz. Maar eerst even Open Huis morgen. De boel is aan kant (bijna) en we kunnen met een gerust hart van 11.00 tot 15.00 voor joker gaan zitten. Geeft niks want ik ga zo nog even langs de slijterij.
To infinity, and beyond!

This entry was posted in De rest, Het leven and tagged . Bookmark the permalink.

10 Responses to Het einde der tijden

 1. ton says:

  Komt tijd komt raad, komt einde der tijde, komt einde der raad. Goede raad is duur, dus koop dan maar drank voor de opbrengst van het jokerspel.

 2. Martien says:

  Ik denk dat Blossom Goodchild op 15 oktober ook wel een stevige borrel kan gebruiken. Misschien kan ze die naar zich toe channellen?

 3. yvonnep says:

  Proost! En vooral veel succes morgen!

 4. klaproos says:

  whahaha weet je cornette, ik vat er nog een en ze bekijken het maar ik heb het druk zat hier in eigen land met de sores:-)

 5. ik hoop ook dat de amerikanen zich weer eens niet laten verleiden door die vette knipoog van Sarah!

 6. ary says:

  90 procent van de Nederlanders zou op Obama stemmen, lees ik ergens online. Wanneer zien die Amerikanen een keer het licht. En Sarah Palin, het moet toch niet gekker worden. Stel dat die ooit, door evt overlijden van McCain, president van Amerika zal worden. Argh.

 7. hanneke says:

  beam me up, Scotty, zou ik zeggen als Palin aan de macht komt, daavoor is er geen drank genoeg op onze aardkloot!

 8. sillyme says:

  Nou, dan zit ik goed! Heb een hele kast vol met allerlei drank. Van geweldige wiskey tm lekkere wijn!!

 9. Indigo says:

  Terwijl ik dit lees komt in mijn hoofd de muziek van Star Trek Voyager voorbij. Als dat geen teken is!
  De champagne en het bier zijn op. Het is zondag en het meisje van de slijterij is een dagje vrij.
  Tijd voor een one-way-ticket naar Alabama.

 10. hanscke says:

  Het is bijna 14 oktober. Ik ben benieuwd hoe dit afloopt.