Een SGP grapje

Tweet van Dhr. van Dijk SGP

Kwam vandaag toch een leuke tweet tegen die ik graag met jullie deel. Derhalve heb ik hem even hierboven geplakt en in het blauwe vakje de gegevens van de plaatser van de tweet.
In eerste instantie lees je de #durftevragen vraag en moet je glimlachen. Want oh oh oh, wat zijn we grappig. We hebben het hier tenslotte over het aloude misverstand dat vrouwen niet zo goed zijn in autorijden.
Lachen man! Je zou bijna direct achter aansluiten in de polonaise. Zooone goeie hebbuh wij nog nie gehaaaaad …… Zooone goeie hebbuh wij nog nie gehaaaaaad ……
Totdat je ziet dat er geen knipoogje in de tweet staat. Een knipoogje maak je zo: 😉 en daarmee maak je van een grapje pas echt een grapje.
Maar nee, deze broeder van de politieke partij de SGP is het knipoogje helemaal vergeten. Totaal niet aan gedacht.
Of zou hij het menen? En is het helemaal geen grapje? Ik denk dat het een mopje is waar de broeders van de SGP onderling besmuikt om gniffelen.
“Heb je gezien wat Van Dijk heeft getweet? gniffel gniffel gniffel” En mocht er dan iemand zijn die zo’n tweet serieus neemt en er niet om kan lachen dan kan de broeder des SGP’s altijd nog zeggen dat hij geen verstand heeft van virtuele knipoogjes en dat het uiteraard niet serieus genomen moet worden.
Het is heus een grapje.
Doe mij nog een Tenalady.

This entry was posted in De rest and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Een SGP grapje

  1. elsje says:

    Grijns
    🙂

    waarom volg jij deze SGPer??? Zelfkwelling!