De operatie

Het is zover. De dokter heeft gesproken. Venetië nee. Want op het moment van Venetië lig ik op de operatietafel. Aanstaande dinsdag is het moment van de waarheid. Tot die tijd kan ik nergens anders meer aan denken, nergens anders meer over zeuren, nergens anders meer over ouwehoeren, nergens anders meer over klagen. Een echte zeurmuts dus zogezegd. Logs bezoeken ja, want dat is afleiding. Maar hier nog komen kijken heeft vast geen nut. De RSS-feed zal leegblijven. Cornette staat een paar dagen in de klaagstand en is vreselijk zielig en heeft ontzettend veel aandacht nodig en kan uitsluitend nog in bedwang gehouden worden door verwennen, verwennen en nog eens verwennen. En dat gaat lukken want Cornette heeft een verwenman. Venetië zal niet zinken in het komende jaar (hooguit 10 cm) en daar komen we vast nog wel. Voordeel van dit snelle ingrijpen is wel dat de verjaardag van Cornette (vandaag over drie weken) waarschijnlijk gewoon door kan gaan en reken maar dat dat een bijzonder feestje zal worden. Dat heeft de verwenman al helemaal geregeld met alles erop en eraan. Romantiek op z’n mooist ! Tegen die tijd vertel ik dat allemaal wel. Als ik tenminste de operatie overleef. Beetje doemdenken mag. Levert tenminste weer wat aandacht op nietwaar? Als alles goed gaat mag ik woensdag weer naar huis.
Kortom. Let maar even niet op mij.

This entry was posted in Thuis. Bookmark the permalink.

44 Responses to De operatie

 1. Jeanine says:

  Gelukkig maar dat je zo’n heerlijke verwenman hebt!

 2. Jeanine says:

  En sterkte natuurlijk!

 3. Verwenman says:

  Ja, das wel effe schrikken he. Maar we komen ook zeker hier weer doorheen. Dan op naar 21 september en 1 november. Dan gaat de champagne open want dan is ons slecht jaar voorbij!! Ondertussen mag je net zoveel zeuren als je wilt!

  Doei.
  De verwenman

 4. Indigo says:

  Doemdenken en zeuren; Het Mag!
  Bof jij even met die geweldige verwenman en alle loggers die zo geweldig goed kunnen luisteren en duimen. Hetgeen ik beide zal doen!
  Jammer van Venetie, maar nu heb je nog langer voorpret.
  Verder sterkte met de voorbereidingen voor je operatie.

 5. hanneke says:

  Een beetje zeuren mag, dat is geen probleem. Zou ik ook doen als me een operatie op korte termijn te gebeuren stond. Gelukkig is de verwenman er ook nog, hou die maar in ere!

 6. meizoen says:

  ?? em weg was ie.. vergruizen of snijden? kom op nog even op de tanden bijten, een mens die lijdt het meest door het lijden dat ie vreest en dat nimmer op komt dagen etc etc
  hou je taai en verwenman ook..

 7. Erik says:

  Geniet er van zou ik zeggen. Tot later.

 8. rob says:

  Verwennnen wij je ook als we je niet te veel aan je hoofd kleppen? Dan hou ik dus verder mijn mond even dicht. hou je wel taai, hoor!!!!

 9. GdeB says:

  Ik zal aan je denken. Tot gauw!

 10. Hippo says:

  Sterkte!

 11. Lucide says:

  De wereld wordt ‘operatie’ als je ervoor staat en het net achter de rug hebt. Je hebt het gezien en gelezen bij me. Vertel maar hoor!! Klets maar!! Dat is nu gewoon nodig en natuurlijk mag dat! Dinsdag dus opereren, woensdag al naar huis?? Eén of acht nachtjes ziekenhuis??

  Anyway: erg veel sterkte!! Ook voor je verwenman.

 12. Meisje says:

  Kweet t, heel cliche, maar…. voor alles is een reden. Ik zal proberen veel logjes te schrijven, zodat, als je verwenman er ff niet is, je afleiding hebt! PS Doe mij ook zo’n verwenman please 😉

 13. cissie says:

  lieve cornette
  je hebt gelijk: venetië zinkt weliswaar langzaam, maar bij een sterk verhoogde zieligheidsgraad heb je extra aandacht nodig, aguttegut en oggetog en zo.
  bij deze een knuffeldeknuffeldeknuf en als je je verveelt kom dan eens op onze schoolweblogs kijken!
  xxxxx kissie van cissie

 14. Radar says:

  Op je letten? Deed ik toch al niet [lol]. Maar aan je denken zal de aankomende dagen extra-vaak gebeuren. Veel sterkte, dame…hou je haaks en sla je er op de jou bekend emanier doorheen. Je bent in goede handen bij die verwenman van je.

 15. zeppo says:

  Ha een echte operatie!
  Dat moet je uitmelken inderdaad. Verwenman, verwen comments, dat lijkt me nog maar het begin. Is iemand uit de vriendenkring al het hele huis aan het poetsen? Doen de buren al de tuin? Heb je al de allerzachtste ziekenhuisbadjas die er in de winkels ligt?

  Want voor je het weet ben je weer fit als een hoentje.
  Dat heb je met die operaties.
  Achteraf vallen ze altijd zo mee!

 16. Renesmurf says:

  Je wilt verwend worden tot drie maal toe, je wilt zelfs met doemdenken aandacht, en je eindigd met dat we niet op je moeten letten.
  je bent dus wat in de war.
  Ik hou het hier in de gaten en wens je alvast veel sterkte en betershap.

 17. Cornette says:

  @ Lucide. 1 nachtje ! Maar niet verder vertellen hoor. Ik wil er volop van profiteren.
  @ Zeppo. Vrijdag wordt het huis gepoetst. De rest moet ik nog even regelen. 😉

 18. nel says:

  Wens je veel sterkte toe.
  En laat je maar lekker verwennen.
  Maar dat lukt vast met z’on verwenman.
  En we zien je vast weer terug op log land.
  Groetjes Nel.

 19. Rian says:

  Welkom thuis !

 20. Indigo says:

  Hallo Cornette,

  op mijn log staat een doorgeefbeschermengel voor jou!

  liefs Indigo

 21. Lucide says:

  @Cornette: Geniet maar lekker van de voordelen! Ik krijg nu telkens heerlijk eten aangeboden door anderen, terwijl mijn diepvries behoorlijk vol zit. Maar ik neem het graag aan, heerlijk, zij voelen zich er lekker bij iets voor mij te kunnen doen en ik lig prinsesheerlijk te smullen van de goede gaven. Niks mis mee. Je verwenman mag ook wel een beetje verwend worden. Niet zoveel als jij verwend dient te worden, maar toch ook een beetje! 🙂
  Het zijn die kleine lieve dingetjes die het afzien in het ziekenhuis een beetje relativeren. Je hebt het echt nodig. Ik denk aan je hoor!!

 22. Toussaint says:

  Vanaf een zonnig eiland een groet, en sterkte in het ziekenhuis toegewenst,ik hoop voor je dat alles vlot en naar wens verloopt.

 23. blue says:

  bah..operaties…brrr…alle reden om hier over te ” klagen” en logjes aan te wijden! ik heb in mei mijn ogen laten laseren (klein ingreepje) en heb er eindeloos over gezeikt…zalig!

 24. Pasula says:

  Zeuren ben je mal! Ik lees graag over wat je bezighoudt en momenteel is het iets belangrijks. Sterkte gewenst!!!

 25. pascha says:

  Cornette… heerlijk zeuren… vooral wanneer er een legitieme reden is en die is er in jouw geval. Zeur er maar op los en hou je taai!

 26. Hannah says:

  Sterkte!!!

  Ik denk aan je.

 27. Chantal says:

  Wat een lieverd is Indigo hé. Zo’n beschermengel, fijn dat er mensen op die manier aan je denken.
  Dus dinsdag gaat het gebeuren, heel erg veel sterkte!! Komt vast allemaal goed. Even tussendoor, je mag dan (als alles goed gaat) snel weer naar huis zeg, ik moest na die operatie 5 dagen blijven.

  Ik zal duimen dinsdag.

 28. genevieve says:

  haaa… ik let lekker wel op je… en natuurlijk overleef je die operatie… en zo je denkt niet wakker te worden, nou dan komen we je met zijn allen gewoon wakker schudden !!!
  Ik wens je alle goeds toe Cornette ! En ik brand mijn huis net niet plat met alle kaarsen die ik ga ontsteken voor je !

 29. Pixie says:

  Let maar even niet op mij! Ja ja! Dat doen we dus wel.
  We gaan as. dinsdag de positieve krachten bundelen en zodoende bewerkstelligen dat jij gezond en wel weer uit dat ziekenhuis loopt en vandaag over drie weken met neus en muts jouw bezoek binnenlaat!
  En voor die tussenliggende periode; veel sterkte Cornette.
  ’t Is voorbij voor je het in de gaten hebt. Wedden?
  Lieve groet, we wachten op je.

 30. Ria Kock says:

  Poeh eh, tijdje je weblog niet bezocht en wat zie ik, een operatiekamer! Intussen de verwenman langs zien komen en jouw galblaas. ’t Is niet leuk, maar wat moet, dat moet! Laat je dus idd. maar lekker even verwennen, Venetie wacht wel op jullie. Sterkte met alles!

 31. ton says:

  Aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht, aandacht…

 32. zeppo says:

  Nog drie nachtjes slapen…

 33. Anna(bee) says:

  Zeur zoveel je wilt, het is joúw weblog!
  Alvast heel veel sterkte en een spoedig herstel gewenst.

 34. JeeBee says:

  Bij, en van mij mag je zeuren zoveel je wilt! Jammer van Venetië, maar dat blijft gewoon in het vat zitten. Toch? En wat in ’t vat zit…. Heel veel sterkte meis! Liefs voor jou, èn voor de verwenman!

 35. yvonnep says:

  Gewoon lekker zeuren en alle aandacht opeisen. Dat mag. Want voor je het weet is het weer voorbij en bleek het mee te vallen. Sterkte, meid. Ik denk dinsdag aan je!

 36. Lucide says:

  Nog één nachtje slapen!
  Sterkte morgen, Cornette!!
  Reken maar dat ik aan je denk!

  ‘Even’ een paar dagen afzien om daarna hopelijk van al je klachten bevrijd te zijn. Sterkte!

  Ik verheug me er al weer op dat je daarna lekker komt zeuren! 🙂

 37. Marion says:

  Heel veel sterkte. Even nog over mijn hoedjes,Kijk maar op mijn site: http://members.chello.nl/m.j.p.hogervorst/ en klik dan op hoedenwinkel in hoedendoos. Daar zijn een paar van mijn hoofddeksels te bewonderen. Misschien wat afleiding voor je.

  Marion

 38. gerwin says:

  succes en sterkte morgen

 39. Corrie says:

  Heel veel sterkte, Cornette.

 40. Radar says:

  Hou je taai…..we denken aan je!

 41. Lucide says:

  Today is the day! Slaap lekker en sterkte! Nog even en het is gelukkig weer voorbij, dan kan het echte opknappen beginnen! Dokter doe je best!
  En verwenman: sterkte!

 42. hanneke says:

  het is nu dinsdag en ik duim enorm voor je. Sterkte en tot gauw!

 43. zeppo says:

  Morgen ben je er weer gelukkig
  om je lekker te laten verwennen!

 44. Jeanine says:

  Nog een nachtje.