Boris en de Boskabouters

Verstandig Boris. Heel verstandig. Geweldig dat Osewiesewose van der Laan het overneemt. Geen sterke en charismatische figuur voor een partij in nood dus dat worden zo’n 2 zeteltjes bij de volgende verkiezingen. Maar wat nu? Als kamerlid in een bankje blijven zitten? Niet doen joh. Weg uit die politiek. Voor mensen met jouw kwaliteiten zijn er zoveel andere leuke banen.
Ik noem er een paar:
– Hoofdredacteur van Weekend, Story of Privé
– Medepresentator van RTL-Boulevard
– Presentator van het programma Praatjesmakers
– Medewerker van het programma Vreemde kostgangers
– Vertegenwoordiger in USB-sticks
Maar de allermooiste baan moet nog komen want straks, straks als Wouter premier is dan heeft hij geen tijd meer voor zijn gezin en zijn vrouw heeft natuurlijk een eigen loopbaan. Dus wat hebben ze dan nodig? Een oppas voor de kleine Boskaboutertjes !
Wel uitkijken als je straks buiten de politiek aan het werk bent want als je het in de grote boze buitenwereld verpest dan kun je niet zeggen: “Ik ga weg en blijf toch zitten.” Dan sta je gewoon buiten op straat en zoek je het maar uit. In de normale mensenwereld gaat dan nu eenmaal zo. Gelukkig voor jou zit je in de politiek. Daar kun je aan blijven modderen tot je een ons weegt.

15 gedachten over “Boris en de Boskabouters

 1. Renesmurf

  Hij zal wel weer aan de slag kunnen als advocaat of rechter. Dat kan ie vast beter dan politiek doorblubberen.

 2. GdeB

  Boris ? Boris ? Heeft ie ook iets betekent, moeten wij hem kennen. Heeft ie wat belangwekkends gedaan. Ik zag wel gisteren opeens een krulle(n)bol op de kansel staan. Ik dacht: inhaken, maar dat was fout (met dt)

 3. Jeanine

  Soms weet ik het niet, dan denk ik, is dit nu een aankomend sprookje of loopt het af? Zodra er kabouters aan te pas komen word ik wantrouwig. Ik ken helemaal geen Boris, maar dat komt omdat ik meer van sprookjes weet dan van politiek. Is dat erg?
  Hm, ja, ik denk van wel, ik moet me er toch eens wat meer in verdiepen.

 4. hanneke

  wat weer een heerlijk commentaar op de politieke gebeurtenissen, goed getroffen!
  Grappig dat jij ook Osewiesewose zegt, wij zingen het altijd als ze in beeld komt. Dat houdt nu waarschijnlijk in dat er bij ons thuis nog veel gezongen gaat worden!

 5. Therese

  Ja, het is mij wel duidelijk geworden, dat jij die Boris niet erg mag. Ik trouwens ook niet, maar het is toch al een partij van niks geworden.

 6. klaproos

  is toch een mooie manier dan om mensen van de straat te houden hé cornette 🙂

  liefs en een fijne zondag
  XXXklapper

 7. Pixie

  Oh help Cornette, als het niet zo treurig was zou ik me helemaal over kunnen geven aan ’n schaterende lachbui. Wat heb je toch ’n gouden pen!
  En wat ben ik hier blij mee, met dit log, alleen zó kunnen we leven en overleven!
  Bedankt voor jouw ‘kijk op’, subliem!

Reacties zijn gesloten.