Blote Sushi

Hebben jullie dat ook? Van die kleine nieuwsberichtjes waar je fantasie helemaal mee op de loop gaat? Ik heb dat vaak. Gisteren nog toen ik het bericht las dat in Japan een wet is aangenomen waardoor het restaurants verboden is om nog langer Sushi te serveren op de lichamen van naakte vrouwen. Ik vond het wel origineel gevonden. Dat serveren dan hè, niet die wet.
Tuurlijk moet je wel zeker weten dat zo’n juffrouw schoon en fris is want anders ligt je Sushi daar op een onwelriekend lijf en dat is minder fris. Zit je te eten en denk je ineens: Wat ruik ik toch? Maar ach, wie zegt dat je normale bord in een restaurant schoon is en niet in de keuken met een nog net niet bewegend vaatdoekje is afgedaan? Toch hebben ze wel gelijk die Japanners want dit soort zaken gaat natuurlijk uit de hand lopen.
Voor je het weet leggen ze er naakte mannen onder en die hebben vaak overal haartjes. Om nog maar niet te spreken van andere gerechten dan Sushi. Dan gaat het ineens ingewikkeld worden want hoe snij je je biefstuk? Waar leg je de patat? Hoe doe je dat met soep?
Ik eet wel gewoon thuis. Daar kun je tenminste je bord aflikken.

12 gedachten over “Blote Sushi

 1. Radar

  Humor dit!
  Maar hoorde mijn vriendin net zeggen, dat we echt geen andere hobby gaan zoeken. En vanavond eten we stampot met worst.

 2. JeeBee

  Dat er voor zoiets idioots als het serveren van sushi op een naakte vrouw een wet moet worden aangenomen om dit tegen te gaan, is te gek voor woorden!

 3. Indigo

  Prachtverhaal, Cornette. Je hebt dit schitterend beschreven!!!

  Overigens heb ik begrepen dat in Japan veel vrouwen werden uitgebuit en nauwe relaties had met de prostitutie, dus in dat opzicht is dit ook goed nieuws.

 4. Sylvia

  Heerlijk geschreven.. ik kreeg ook wel fantasien over mannen waar je vanaf kon eten.. maar inderdaad al die haren in mijn mond.. getver dat is dan ook weer ranzig.. haha..
  fijne avond nog (ik heb mijn vla-schaaltje uitgelikt 😛 )

 5. Mm..

  Ieh! Naar aanleiding van jouw logje sloegen mijn gedachten helemaal op hol en zag ik alles zo voor me (maar dat was de bedoeling natuurlijk ook). Ik hoop dat ik vannacht nog kan slapen 🙂

 6. yvonnep

  Tja, dat werkt wel op je fantasie. zodra zich dat hier een beetje voordoet, wil ik ook zo’n Japanse wet.

 7. Lucide

  Je zal zo’n kledder salade op je buik hebben liggen … gedver de gedver … drup drup .. daar gaat de dressing

  Waar zou zo’n vrouw aan denken als ze daar doodstil met die visjes op d’r lijf moet liggen.

  Ja inderdaad je fantasie slaat op hol bij zo’n verhaal.

Reacties zijn gesloten.